Kireçlenme, kemiklerin ucunda belde alan kıkırdak dokunun giderek aşınması ve yıpranması ile ortaya çıhun bir rahatsızlıktır. Giderek kötü tutumatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem ortamında birikmeye temellayabilir. Bu hesap vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıailer. 40 evetşın üstündeki bireylerde daha bir tomar görülür. üste bati sıklet çekmek kabil kavi fiziksel hareketlerde bulunan insanlarda, daha bir tomar rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem hastalıklarının da gerçek nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kalça, üzeri, bel ve temelinç eklemleri etkilenir. Yaşın artması, aşırı kiloluluk, eklemlerin aşırı kullanmaı ve kalıtım bilimi yatkınlıklar riski artırır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Tagaddi Önerileri Dolgunca gür ab tüketin. Akarsu, eklemlere bindi sağlar. Bu yüzden her sıra en azca 8 çamçak ab bağırsakmek icap ettiğini ihmal etmeyin. Suyun haricinde süt, kefir, katık kabil etkili kalsiyumlu besinler de, kemik sağlığına katkı sağlar. Göverti ve sonuç tüketin. Kemik sağlığı bağırsakin, vitamin ve minerallerin stabil bir şekilde hileınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral değeri etkili olan sebzevat ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Yağlı kırmızı ten tüketimini azaltın. Kırmızı ten tüketimi, hayvani proteinlerin bir tomar kurumı sonucunda idrarla omuz omuza kalsiyum atımını artırır. Kemik sağlığını müdafaa etmek bağırsakin kırmızı ten tüketimini azaltın. Bunun alegori fasulye, mercimek, bezelye kabil protein bakımından zengin bakliyatları beslenmenize ekleyin. Yağlı balık tüketimini artırın. Omega 3 bakımından zengin olan evetğlı balıklar, eklem hastalıklarına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos kabil balık türlerinin tüketimi, kemik sağlığını olumlu yönde etkiler. Yeşil çay bağırsakin. Yeşil çay, eklem kireçlenmesinde olumlu etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere sahip olduğu bağırsakin, kemiklere bindi evet. üste kireçlenmeden kaynaklanan balkılara ve şteamülkinliğe de bol gelir. Kaide kireçlenmesini azaltmak bağırsakin yemeniz gerekenler; Meydana getirilen meyanştırmalara için sonuç ve sebzevat bakımından zengin beslenmek, kalça kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin yakıcı üstelikşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve solgunmsak kabil sebzeler kalça kireçlenmesi riskini azaltır.